Wordpress

We begrijpen dat veel mensen graag met Wordpress werken. Het werkt best eenvoudig. Iedereen lijkt het te gebruiken. En Wordpress is goedkoop. Maar is het ook goed? 

Eerst de voordelen

Wordpress wordt actief bijgehouden. Er zijn veel gratis thema's voor te vinden waardoor je site er snel al best leuk uitziet. En de beheeromgeving is prima te gebruiken. De nieuwe Gutenberg editor, waarmee je makkelijk diverse stukken content als Lego in elkaar klikt, is absoluut een mooie toevoeging geweest.

Ik hoor een maar...

Doordat Wordpress zo populair is, is een Wordpress website veel sneller een target voor hackers. Plugins binnen Wordpress blijken met grote regelmaat niet zo goed geprogrammeerd, waardoor er serieuze kwetsbaarheden ontstaan. Wordpress websites worden derhalve vaak gehackt. Een ander groot nadeel van Wordpress is dat de snelheid van de website fors langzamer wordt naarmate je meer plugins aan Wordpress toevoegt. 

De oplossing

Met een op maat gemaakte website, zonder het gebruik van WordPress, kun je al deze nadelen tegengaan. En laten wij ons hier nou net in specialiseren! Bij Gomotion zijn wij dagelijks in de weer om onze klanten te voorzien van snelle, functionele en gestroomlijnde websites. Onze websites worden allemaal op maat gemaakt en zijn onder andere voorzien van: 

  • Een authentiek design: geen gepruts met bestaande templates!
  • Veiligheid; welke functionaliteiten je ook wilt implementeren
  • Een CMS om zelf je site of webshop te kunnen beheren
  • Support en technische ondersteuning zodat alles op rolletjes loopt
  • Uitgebreide functionaliteiten zoals koppelingen met bijvoorbeeld Funda, Mollie, Hexon, de KvK of Salesforce
  • Ondersteuning voor mobiele apparaten. Volledig responsive!
  • Optimalisatie op het gebied van snelheid

Bij Gomotion staan we altijd voor je klaar om je op weg te helpen met een professionele website. Ook als er nog meer wensen op je lijstje staan. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Kom eens langs om over jouw ideeën te praten.

Contact