User Experience en Visual Design

UX en Visual Design

Vind jij de ervaring van je bezoekers ook zo belangrijk?

Kom met ons samenwerken

Een fijne ervaring creëren

Hoewel je met de website van jouw onderneming wilt streven naar technische perfectie, is het uiterlijk een groot deel van het totaalplaatje. Een strak ontwerp zorgt voor een professionele uitstraling, zet een sterke huisstijl neer en voorziet bezoekers van de beste gebruikservaring.

Deze gebruikservaring, ofwel User Experience, is ontzettend belangrijk. Als je de bezoekers van je website aan de hand door je funnel wilt leiden, zul je hier veel aandacht aan moeten besteden. De flow van de website moet duidelijk zijn en niets mag ingewikkeld zijn- of aanvoelen. Door te wireframen, een sterk concept te bedenken, een sterke technische fundatie te ontwikkelen en een aantrekkelijk uiterlijk te ontwerpen, heb je de perfecte combinatie. Een combinatie die leidt naar succes. Het klinkt als veel werk, maar..

Wij zijn je graag van dienst

Bij Gomotion helpen we je graag met de online presentatie van jouw onderneming. We gaan graag samen met jou aan de slag om een sterk online concept op te zetten dat ondersteund wordt door een doelgerichte strategie. Samen werken we richting een website met een prachtig uiterlijk en een uitmuntende User Experience.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van snelle, functionele en gestroomlijnde websites. Onze sites voldoen aan al je eisen. Zo worden ze allemaal op maat gemaakt en voorzien van onder andere:

  • Een wireframe waarmee van te voren duidelijk wordt hoe je website zal functioneren
  • Een mooi design naar aanleiding van het wireframe
  • De modernste vorm van beveiliging
  • Een CMS om zelf je producten te kunnen beheren
  • Support en technische ondersteuning voor het geval dat
  • Optimalisatie op het gebied van snelheid om de User Experience te verbeteren
  • Ondersteuning voor mobiele apparaten om voor een volledig responsive ervaring te zorgen

We staan altijd voor je klaar om je op weg te helpen met een professionele website, webapp of webportal. Ook als er nog meer wensen op je lijstje staan. Bekijk snel onze cases om te zien wat wij je kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan de stijlvolle website van Sifra Verloskundigen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Kom eens langs om over jouw ideeën te praten.

Contact