GoCollect

GoCollect App voor gerechtsdeurwaarders

Digitaal exploten uitbrengen aan de deur

Met GoCollect, onze native Android app, maken we het voor gerechtsdeurwaarders mogelijk om een belangrijk deel van de werkzaamheden aan de deur te digitaliseren. En misschien nog wel belangrijker: te automatiseren. Middels de GoCollect App kan de gerechtsdeurwaarder snel en eenvoudig digitaal exploten uitbrengen bij een debiteur. Deze worden vervolgens volledig automatisch verwerkt in de Credit Navigator. Indien gewenst wordt de opdrachtgever direct én geautomatiseerd geïnformeerd over de uitgevoerde (ambts)handeling. Dit maakt het gehele proces snel, duidelijk en ontzettend handig.

gocollect-01

Waarom moeilijk als het makkelijk kan

Van alle gemakken voorzien

Met deze op afstand beheerbare app wordt het gerechtsdeurwaarders gemakkelijker gemaakt om zaken aan de deur af te handelen op een snelle, veilige en efficiënte manier.

Enkele voordelen die de GoCollect-app aan deurwaarders biedt zijn:

  • Handmatige back-office werkzaamheden worden uit handen genomen
  • Eenvoudig toegang tot reeds bekende gegevens 
  • Real-time informatie delen met opdrachtgevers en medewerkers
  • Hoge verwerkingssnelheid
  • Uitstekende optimalisatie op het gebied van veiligheid en privacy
  • Zowel online- als offline te gebruiken door de ingebouwde synchronisatie

Meer dan alleen websites

Technische implementaties

Onder de noemer Creditbility bieden wij in samenwerking met Collenda deurwaarders, incassokantoren en andere specialisten in de credit management sector diverse handvatten om hun werk gemakkelijker te maken. Hierbij komt meer kijken dan slechts het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

Naast het bouwen van websites is Gomotion namelijk ook gespecialiseerd in het maken van technische koppelingen met reeds bestaande software. In het geval van de GoCollect app, betekent dit bijvoorbeeld het voor onze rekening nemen van de implementatie van de Credit Navigator software. Met behulp van deze integratie wordt gezorgd dat gebruikers van GoCollect gemakkelijk met bestaande gegevens kunnen werken. Dit kan dan zowel online- als offline.

Enthousiast geworden?

Kom eens praten hoe we jouw site en digitale business in beweging kunnen krijgen!

Go!