Conversie-optimalisatie en SEO

Conversie-optimalisatie en SEO

Behoefte aan een website die klanten trekt?

Laten we samenwerken

Meten is weten

Klanten werven is een vak apart. De tijd van simpelweg een flyer door een brievenbus duwen is verleden tijd. Je zult op een nieuwe en moderne manier klanten moeten zien te vinden, zeker in het online landschap. Opdringerige pop-ups of irritante reclames tussen je YouTube-filmpjes zijn echter vaak niet de juiste oplossing voor een professionele onderneming. Dat moet dus anders kunnen.

En dat kan ook!

Door ons te richten op de SEO, of Search Engine Optimalization, zorgen we ervoor dat je goed gevonden kunt worden op zoekmachines zoals Google. Wij doen dit door gebruik te maken van de nieuwste technieken tijdens de ontwikkeling van een site. Als je de content op je website dus optimaliseert, is de kans groot dat jouw site het goed zal doen op zoekmachines. Aan de techniek zal het dan in elk geval niet liggen. Verder zorgen wij dat de snelheid van onze website geoptimaliseerd is en de website uitstekend functioneert op mobiele apparaten. Dit alles komt uiteindelijk de vindbaarheid van jouw website ten goede.

Maar dat is niet alles

Als je iemand eenmaal op je website mag ontvangen, zou je deze uiteraard graag ook willen verwelkomen in je klantenbestand. Door te optimaliseren op het gebied van conversie, leidt je de klant door de funnel heen, precies zoals jij wilt.

Wij optimaliseren de conversie van jouw website door:

  • Gebruik te maken van wireframing, zodat duidelijk wordt welke functionaliteiten de website zal bevatten
  • Middels slimme functionaliteiten de website te voorzien van gebruiksgemak voor jou en je bezoekers
  • Een strak ontwerp op te zetten om de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen

Bij Gomotion staan we altijd voor je klaar om je op weg te helpen met een professionele website die aanspreekt en aanzet tot actie. Ben je benieuwd geworden naar wat wij je te bieden hebben? Neem dan snel eens een kijkje bij onze cases of neem direct contact met ons op!

Klaar om aan de slag te gaan?

Wij ook! Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Contact