Webshop laten maken?

Webshop laten maken

Wil je een snelle professionele webshop met alle toeters en bellen?

Neem contact met ons op

Webshop laten maken?

Het is niet niks, zo'n onderneming. Je bent al druk zat met het verkopen van je producten en het tevreden houden van je klanten. Misschien is het wel tijd om uit te breiden of om de boel weer even nieuw leven in te blazen. Of misschien ben je het wel gewoon zat om afhankelijk te zijn van een fysieke winkel. Je wilt een website laten bouwen. Of een webshop.

dame-met-paraplu-en-ipad

Een complete webwinkel

Je wilt je assortiment gemakkelijk zelf kunnen toevoegen, de betalingen moeten geregeld worden en alles moet beveiligd zijn. En dan is er nog de presentatie van de website. Aantal producten er op en gaan met die banaan. Dan ben je er wel, toch?

Bijna. De website moet ook lekker werken op mobiele apparaten. Mensen kopen tegenwoordig veel online, via hun smartphone of tablet. Hij mag ook zeker niet traag zijn. En mensen moeten je wel kunnen vinden op zoekmachines zoals Google natuurlijk. Toch nog wel een flinke waslijst om een complete website op te zetten! Het bouwen van een webshop moet je door een ervaren partij laten doen.

vrouw-tablet-wazig-handen

Gomotion bouwt complete webshops

Wil je een professionele webshop laten bouwen? Bij Gomotion ben je dan aan het juiste adres. Het maken van een nieuwe website is één van onze vele specialiteiten. Wij lopen daarbij de kantjes er absoluut niet van af en nemen, net als jij als professional, geen genoegen met een simpele WordPress website. De webshops die wij bouwen worden voorzien van onder andere:

  • Een strak design dat de verkoop van je artikelen bevordert
  • De modernste vorm van beveiliging voor jou en je klanten
  • Een CMS waarmee je zelf je producten kunt beheren
  • Beheren van producten en bestellingen
  • Technisch volledig zoekmachine vriendelijk
  • Support en technische ondersteuning
  • Diverse koppelingen met bijvoorbeeld Mollie, Funda, Salesforce, Hexon en de KvK. Lekker makkelijk!
  • Ondersteuning voor mobiele apparaten zodat ook je mobiele gebruikers bij jou kunnen shoppen

Bij Gomotion staan we altijd voor je klaar om je op weg te helpen met een professionele website of webshop. Ook als er nog meer wensen op je lijstje staan. Onze andere klanten zijn allemaal zeer tevreden! Neem zelf anders even een kijkje op de rest van onze website om je te laten overtuigen van de kwaliteit van onze webshops.

Klaar om te beginnen?

Neem snel contact met ons op om samen je nieuwe webshop te bespreken.

Contact