Webshop laten maken?

Webshop laten maken

Wil je een snelle professionele webshop laten maken met alles erop en eraan?

Neem contact met ons op

Webshop laten maken?

Het is niet niks, zo'n onderneming. Je bent al druk zat met het verkopen van je producten en het tevreden houden van je klanten. Misschien is het wel tijd om uit te breiden of om de boel weer even nieuw leven in te blazen. Of misschien ben je het wel gewoon zat om afhankelijk te zijn van een fysieke winkel waar je maar een beperkt aantal producten kunt uitstallen. Dit zijn slechts een klein aantal redenen die te verzinnen zijn om je te (gaan) richten op de online-markt.

Zo kun je het gehele verkoopproces vereenvoudigen, klanten op een moderne manier aanspreken en echt stappen maken om je onderneming naar het volgende niveau te tillen. Een webshop laten maken door een slimme partij is de juiste manier om een professionele webwinkel op te zetten.

Een complete webwinkel

Door voor een professionele webwinkel te kiezen, kun je van allerlei gemakken worden voorzien. Zo wil je bijvoorbeeld het assortiment dat je aanbiedt zelf kunnen toevoegen. Je weet natuurlijk precies welke kant je uitwilt met je onderneming en neemt het heft graag in eigen handen zonder dat je afhankelijk hoeft te zijn van externe partijen.

Maar ook zaken zoals het kunnen bijhouden van je voorraad, het kunnen plaatsen van SEO-vriendelijke productomschrijvingen en SEO teksten, het beheren van je bestellingen en het categoriseren van je producten online kunnen wat dat betreft voor jou als ondernemer belangrijke zaken zijn. Met een professionele website, die is voorzien van een CMS, is dit gemakkelijk, snel en overzichtelijk. Je houdt zelf de volledige controle en bent van niemand afhankelijk.

Technisch hoogstandje

Een webshop is echter meer dan slechts een gemakkelijke manier voor ondernemers om hun producten en diensten te kunnen verkopen. Het zijn -vooral in de laatste jaren- technische hoogstandjes geworden. Van een moderne, professionele webshop wordt dan ook verwacht dat deze voldoet aan diverse veiligheids- en snelheidseisen. Dit zeer van belang als je met betalingen van klanten omgaat. Aanvallen van buitenaf moeten effectief kunnen worden afgeweerd.

Daarnaast moet een webwinkel vandaag de dag geoptimaliseerd zijn voor het gebruik op welk device dan ook. Van mobiele telefoon tot 4K-scherm. Maar ook de usability moet in orde zijn. Ook mensen met een visuele- of motorische beperking moeten gebruik kunnen maken van jouw webwinkel. Met onze ervaring op het gebied van webdevelopment, kunnen wij dit alles garanderen om zowel jou als je klanten het beste van het beste voor te schotelen. 

Gemakkelijk en veilig betalen

Nu men tegenwoordig massaal aan online shoppen doet, is het ontzettend belangrijk dat de betalingen die daarbij horen gemakkelijk verlopen en zeer goed beveiligd zijn. Dit kunnen wij realiseren door het implementeren van een Mollie-koppeling. Middels deze koppeling:

 • Stel je je klanten in staat te betalen met iDeal
 • Kun je betalingen uit het buitenland verwerken
 • Is het mogelijk terugkomende betalingen aan te bieden
 • Kunnen klanten betalen met creditcards zoals Mastercard of Visa
 • Zijn ook betalingen via PayPal mogelijk

Wil je een webshop laten maken met een Mollie-koppeling? Neem dan contact met ons op.

Webshop voor makelaars

Webshop voor makelaars

Door onze ervaring met het implementeren van diverse technische koppelingen, kunnen wij veel betekenen voor nieuwe of ervaren makelaars. Zo kunnen wij makelaars voorzien van een webshop met een Realworks-koppeling. Met behulp van deze koppeling, wordt je woningaanbod automatisch gesynchroniseerd met de website. Daarnaast worden de woningen zowel op jouw webshop als op Funda geplaatst. Meer mensen zullen jouw woningaanbod hierdoor onder ogen krijgen. Ook voor jou als beheerder maakt deze koppeling het leven gemakkelijker. Je kunt nu al je woningen vanuit één systeem beheren.

Ben je een makelaar en wil je meer zien? Kijk dan eens bij onze case voor Prins NVM Makelaars. Ook zij hebben een webshop laten maken die gebruik maakt van een Realworks-koppeling.

Automotive webshop

Heb je een snel wisselende voorraad van occasions en wil je die op de grote occasionplatforms van Nederland plaatsen? Dit kunnen wij voor je realiseren met een webshop inclusief Hexon-koppeling. Deze koppeling stelt je in staat om je voorraad vanuit verschillende dealer managementsystemen door te linken. Ook kun je gemakkelijk je eigen voorraad met je eigen website synchroniseren. Je kunt in real-time je voorraad occasions bijwerken en hiermee adverteren op grote kanalen zoals Gaspedaal en Autoscout. Een enorme toegevoegde waarde voor ondernemers in de automotive-branch. Door deze implementatie te combineren met professionele en uitgebreide zoekfilters, maak je het jezelf én je klanten zo gemakkelijk mogelijk.

Ben je als ondernemer in de automotive-branch op zoek naar een professionele webshop? Neem dan eens een kijkje bij onze MrWheelson-case. Ook zij hebben een webshop laten maken bij Gomotion.

B2B webshop

Als je aan de slag gaat met een webshop die gericht is op B2B (of Business To Business), dan zul je hier waarschijnlijk andere eisen aan stellen dan aan een standaard consumentengerichte (B2C) webwinkel. Verkopen aan zakelijke klanten werkt natuurlijk middels een ander inkoopproces. Er zullen vaak orders van grotere hoeveelheden gedaan worden en deze klanten zullen regelmatiger terugkomen. De snelheid en efficiëntie van je webshop is hierbij van extra groot belang.

Wil je een B2B webshop laten maken? Dan wil je een webwinkel die is voorzien van een uitgebreid CMS. Door voor een webwinkel met CMS te kiezen, kun je zelf je producten en voorraad te beheren. Daarnaast krijg je een duidelijk overzicht van de bestellingen die zijn gedaan. Ook voor je B2B oplossingen kun je prima bij Gomotion terecht.

Optimale gebruiksvriendelijkheid

Het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van jouw nieuwe webshop is ook ontzettend belangrijk. Je wilt een fijne ervaring creëren voor je bezoekers en zorgen dat potentiële klanten overstag gaan. Een strak ontwerp dat een professionele uitstraling neerzet en de bestaande huisstijl op een uitnodigende wijze presenteert speelt hierbij een grote rol.

Als je je bezoekers door je funnel wilt begeleiden moet de flow van de website duidelijk zijn en mag niets overbodig ingewikkeld zijn- of aanvoelen. Door gebruik te maken van een wireframe, een sterk concept te bedenken, een stevige technische fundatie te ontwikkelen en een aantrekkelijk uiterlijk te ontwerpen kunnen wij dit voor je realiseren.

Gomotion bouwt complete webshops

Wil je een professionele webshop laten maken? Of je nu producten of diensten verkoopt, werkzaam bent in de automotive-branch of mensen aan een woning helpt: wij helpen je graag verder. Onze webshops en websites worden altijd volledig op maat gemaakt en leveren betere resultaten op dan die standaard WordPress websites. De webshops die wij bouwen worden voorzien van onder andere:

 • Een strak design dat de verkoop van je artikelen bevordert
 • De modernste vorm van beveiliging voor jou en je klanten
 • Een CMS waarmee je zelf je producten en bestellingen kunt beheren
 • Een zoekmachine-vriendelijke technische basis
 • Support en technische ondersteuning
 • Diverse koppelingen met bijvoorbeeld Mollie, Funda, Salesforce, Hexon en de KvK
 • Ondersteuning voor mobiele apparaten zodat ook je mobiele gebruikers bij jou kunnen shoppen

Bij Gomotion staan we altijd voor je klaar om je op weg te helpen met een nieuwe website of professionele webwinkel. Ook als er nog meer wensen op je lijstje staan. Onze andere klanten zijn allemaal zeer tevreden! We nodigen je graag uit om de rest van onze website te bekijken en je te laten overtuigen van de kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld eens de webshops die wij hebben gebouwd voor Onlineletters en de HEBI-foundation.

Klaar om te beginnen?

Neem snel contact met ons op om samen je nieuwe webshop te bespreken.

Contact