Funda koppeling voor de makelaar

Als makelaar ben je al druk genoeg. Je bent het liefst bezig met het koppelen van mooie woningen aan toekomstige huiseigenaren. Zonder te veel gedoe. Daar heb je een mooie, snelle en responsive website voor nodig. Maar hoe zit het eigenlijk met de technische implementatie van je woningaanbod op deze website? Je wilt dat dit goed geregeld is en je wilt je hier niet druk om hoeven maken. Je hebt wel wat anders te doen.

Geen zorgen!

Met behulp van een Realworks koppeling, wordt je woningaanbod automatisch gesynchroniseerd met je website. Je websites worden hierbij zowel op je eigen website als op Funda geplaatst. Het voordeel van deze koppeling is dat je vanuit één systeem al je woningen kunt bijhouden. Je hoeft niets dubbel te doen en kunt je vervolgens gaan richten op zaken die voor jou echt belangrijk zijn.

Gomotion gaat graag samen met je aan de slag om een strakke, functionele en gestroomlijnde website inclusief Realworks koppeling te bewerkstelligen. Onze websites worden op maat gemaakt en zijn voorzien van onder andere:

  • Een mooi design; gericht op jouw doelgroep en doelstelling
  • De modernste vorm van beveiliging
  • Een CMS om zelf je site en woningaanbod te kunnen beheren
  • Support en technische ondersteuning voor al je vragen
  • Volledige responsiveness zodat je woningen ook op mobiele apparaten tot hun recht komen

Bij Gomotion staan we altijd voor je klaar om je op weg te helpen met een professionele website. Ook als er nog meer wensen op je lijstje staan. Bij onze cases vind je een aantal voorbeelden van ons werk voor onze andere klanten die zeer tevreden zijn. Wij horen graag van je wat je er van vindt en hoe wij je kunnen helpen bij jouw volgende project!

Enthousiast geworden?

Kom is praten hoe we jouw site en digitale business in beweging kunnen krijgen

Go!