FinancialleaseZZP.nl

FinancialleaseZZP.nl Van een toonaangevende financial lease provider een online digitale krachtpatser maken

Financial lease voor ondernemers, die vandaag een offerte aanvragen en morgen willen rijden

Financial Lease ZZP is onderdeel van Auto Financier Nederland. In 2011 gestart als de onafhankelijke financial lease intermediair van Nederland. Autofinancier helpt ondernemers bij het financieren van hun mobiliteit. Samen met Autofinancier vertaalde we de diensten naar een online propositie. We bouwden een platform waarop je snel inzicht krijgt in kosten voor financial lease en de persoonlijke mogelijkheden voor de ondernemer. 

financial-lease-zzp-03

Digitale krachtpatser

De uitdaging

Digitaal vooruit helpen van een innovatieve financial lease provider bij de herlancering van een platform dat de innovatieve en service gerichte identiteit van het bedrijf laat zien en leads van hoge kwaliteit converteert.

Het resultaat

Een razendsnelle website waar leads van hoge kwaliteit worden gescoord door de bezoeker soepel te laten navigeren door de content die inspeelt op verschillende wensen en behoeften van de ondernemer op zoek naar mobiliteitsfinanciering. 

financial-lease-zzp-02

Vanuit navigatie- en SEO-perspectief

Mobile first zoeken en vinden

Vanuit navigatie- en SEO-perspectief is er uiteraard sprake van één duidelijke funnel voor het aanvragen van een financial lease offerte. We hebben ervoor gezorgd dat voertuigaanbod via Google beter gevonden kan worden. Met een digitale rekentool helpt de website ondernemers die informatie willen over de lease kosten van de diverse voertuigen en mogelijkheden. De complete website is mobile first ontworpen, want de meerderheid van de ondernemers komt via een mobiele telefoon naar financialleaseZZP.nl

financial-lease-zzp-01

Technisch inkijkje

Snelheid is alles

We gebruiken moderne browser strategieën om de site zo snel mogelijk te laten werken.

Barba.js

Met behulp van Barba.js verminderen we de vertragingen tussen de pagina's, het aantal HTTP-verzoeken van de browser worden geminimaliseerd om de webervaring van de gebruikers te verbeteren.

WebP

Afbeeldingen laden sneller door gebruik van WebP. Als afbeeldingen sneller zijn, is de pagina sneller. En een snellere site geeft een betere SEO score en lagere bounce rates.

Enthousiast geworden?

Kom eens praten hoe we jouw site en digitale business in beweging kunnen krijgen!

Go!