Mollie koppeling

Je product is enorm in trek. Tijd dus om te investeren in een website om deze producten op een professionele manier aan de man -of vrouw- te brengen. Men verwacht tegenwoordig gemakkelijk en veilig online te kunnen betalen. Of ze je site nou bezoeken op een computer, tablet of smartphone. Je hebt betaalkoppelingen nodig. Betaalkoppelingen zoals Mollie.

Je wilt je klanten uiteraard in staat stellen om te betalen met iDeal. Maar wat nou als je ook betalingen uit het buitenland wilt kunnen verwerken? Of terugkomende betalingen? Wat nou als je gewoon je klanten zoveel mogelijk keuze wilt bieden op het gebied van betaling? Je wilt je klanten dan waarschijnlijk in staat stellen te betalen via Mastercard / Visa en PayPal.

Gemakkelijk en veilig betalen

Door gebruik te maken van een koppeling met Mollie, is dit allemaal mogelijk. En laten wij dit nou heel goed voor je kunnen verzorgen. Gomotion gaat graag samen met je aan de slag om een strakke, functionele en gestroomlijnde webshop inclusief betalingskoppeling te bewerkstelligen! Dit zorgt ervoor dat al je klanten via Mollie kunnen betalen. Onze websites worden op maat gemaakt en kunnen worden voorzien van onder andere:

  • Een mooi design, gericht om jouw verkoop te bevorderen
  • De modernste vorm van beveiliging voor veilig shoppen
  • Een CMS om zelf je professionele webshop te kunnen beheren
  • Support en technische ondersteuning
  • Ondersteuning voor mobiele apparaten zodat ook mobiele gebruikers bij jou kunnen shoppen
  • Diverse andere koppelingen tussen bijvoorbeeld Funda, Salesforce, Hexon en de KvK

Op zoek naar een nieuwe website? Toch liever een webshop laten maken? We staan altijd voor je klaar om je op weg te helpen met een professionele webshop, website of app. Ook als er nog meer wensen op je lijstje staan. 

Zin om even te sparren?

Neem snel contact met ons op om je wensen te bespreken.

Contact