iOS, Android of progressive web app laten maken?

Met je website wil je het je klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Je hebt ervoor gezorgt dat je concept staat als een huis en hebt de doelstellingen die je met de site wilt bereiken goed uitgedacht. Je maakt het je klanten gemakkelijk door ze een fijne gebruikservaring te bieden en stelt klanten ook nog in staat om gemakkelijk en veilig te betalen door middel van een Mollie-koppeling

Maar je wilt meer

Toch heb je misschien wel de behoefte om de functionaliteiten die je je klanten biedt, verder uit te breiden. Bijvoorbeeld met een app. Middels een app kun je je klant nog beter van dienst zijn op mobiele apparaten. Door gebruik te maken van Native Apps, weet je zeker dat de app geoptimaliseerd is voor gebruik op het juiste platform. Je biedt klanten een ervaring op maat en geeft jezelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld met push-notifications te gaan werken. 

Gomotion helpt je graag op weg met een eigen app. Wij kunnen je helpen met je nieuwe:

  • Android App
  • iOS App
  • Progressive Web App

Daarnaast kunnen wij je ook op weg helpen met een nieuwe website of een eigen portal. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Neem anders even een kijkje bij onze cases; hier vind je de projecten die wij al hebben mogen ontwikkelen.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Kom eens langs om over jouw ideeën te praten.

Contact