App laten maken?

App laten maken?

Wil je ook een professionele app laten maken?

Neem contact met ons op

iOS, Android of progressive web app laten maken?

Met je website wil je het je klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Je hebt ervoor gezorgt dat je concept staat als een huis en hebt de doelstellingen die je met de site wilt bereiken goed uitgedacht. Je maakt het je klanten gemakkelijk door ze een fijne gebruikservaring te bieden en stelt klanten ook nog in staat om gemakkelijk en veilig te betalen door middel van een Mollie-koppeling

Maar je wilt meer

Toch heb je misschien wel de behoefte om de functionaliteiten die je je klanten biedt verder uit te breiden. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen met een app. Middels een app kun je je klant nog beter van dienst zijn op mobiele apparaten. Door gebruik te maken van native apps, weet je zeker dat de app geoptimaliseerd is voor gebruik op het juiste platform. Je biedt klanten een ervaring op maat met jouw app en geeft jezelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld met push-notifications te gaan werken. Een win-win situatie dus.

Als je een eigen app wilt laten maken, helpt Gomotion je graag op weg. Onze apps worden op maat gemaakt en kunnen uitstekend gecombineerd worden met een nieuwe website- of webshop. Wij kunnen je helpen met je nieuwe:

  • Android App
  • iOS App
  • Progressive Web App

Je kunt dus ook bij ons terecht als je een nieuwe website, webshop of een eigen portal wilt laten ontwikkelen. Deze kunnen wij optimaliseren tot Progressive Web App, waardoor de site, webshop of portal dus als app te gebruiken is. Het is maar net waar je naar op zoek bent.

Enthousiast?

Als je enthousiast bent geworden, neem dan eens een kijkje bij onze cases; hier vind je de projecten die wij al hebben mogen ontwikkelen. Hier vind je bijvoorbeeld ook meer over onze GoCollect app. Wij horen graag van je wat je er van vindt en komen graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Kom eens langs om over jouw ideeën te praten.

Contact