Portal laten maken

Portal laten maken

Wil je ook een professionele portal?

Neem contact met ons op

Alle informatie op één plek

Hoe mooi is het als je alle informatie die relevant is voor jouw klant op één plek kunt samenbrengen? Als je iedereen van een persoonlijke en geoptimaliseerde ervaring kunt voorzien? Misschien is het een idee om een webportal te overwegen. Met een portal krijg je namelijk dit én nog veel meer voor elkaar.

Een portal fungeert als afgesloten omgeving waar je informatie met je klanten kunt delen. Klanten kunnen online op een gepersonaliseerd dashboard hun zaken op een veilige manier afhandelen. Een portal kan verder ook functioneren als toegangspoort tot een reeks andere, gerelateerde websites. Je bezoekers kunnen veilig hun gang gaan en krijgen toegang tot de content die jij ze wilt laten zien. De ervaring voor je klanten wordt hiermee extra persoonlijk gemaakt. Met een webportal straal je zowel vertrouwen als professionaliteit uit. Op welke manier je ook een portal in je proces wilt implementeren; wij staan voor je klaar om je op weg te helpen.

Waarom Gomotion

Bij Gomotion hebben wij veel ervaring met het ontwikkelingen van portals. Zo zijn wij partners in de joint-venture Creditbility, waar wij in samenwerking met Collenda webportals en -apps ontwikkelen voor gebruik in de credit management sector.

Naast portals kun je ook voor professionele websites, webshops en apps bij ons terecht. Onze producten worden allemaal op maat gemaakt en voorzien van onder andere:

  • Een mooi design; gericht op jouw doelgroep en doelstelling
  • De modernste vorm van beveiliging
  • Een CMS om zelf je producten te kunnen beheren
  • Support en technische ondersteuning
  • Een koppeling met bijvoorbeeld Mollie voor online transacties
  • Ondersteuning voor mobiele apparaten voor een volledig responsive ervaring

We helpen je graag op weg met een website, -app of -portal. Ook als er nog meer wensen op je lijstje staan. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Waar een wil is, is een weg!

Op zoek naar innovatie?

Kom eens langs om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Contact