Software Engineering

De ontwikkeling van een stuk software bestaat uit meer dan slechts heel veel code. Het hele proces moet goed uitgedacht worden wil je op de goede manier software kunnen ontwikkelen en naar wens kunnen opleveren. Hier wordt over het algemeen een stappenplan voor gevolgd. 

Wensen

Allereerst wordt er gekeken naar de wensen van de klant en de gebruiker. Het is hierbij belangrijk om rekening te houden met het concept en de doelstellingen die behaald moeten worden. 

Ontwikkeling

De ontwikkeling van de software volgt hierop. De wensen van jou als opdrachtgever en jouw uiteindelijke eindgebruiker worden doorgevoerd. Wij maken hierbij gebruik van de modernste technieken en zorgen voor strakke, gestroomlijnde en functionele producties.

Testen

Als de ontwikkeling is voltooid, zorgen wij dat de software uitgebreid getest wordt, op alle mogelijke devices

Het beste resultaat

Of je nou op zoek bent naar een kleine website of een webapp met een ingewikkeld systeem; bij Gomotion kun je altijd terecht. Voor je website, webshop, app of portal. Zo zijn wij dagelijks in de weer om onze klanten te voorzien van snelle, functionele en gestroomlijnde websites. Onze websites worden allemaal op maat gemaakt en zijn onder andere voorzien van: 

  • Een mooi design; gericht op jouw doelgroep en doelstelling
  • De modernste vorm van beveiliging
  • Een CMS om zelf je site of webshop te kunnen beheren
  • Support en technische ondersteuning
  • Een eventuele koppeling met bijvoorbeeld Mollie voor online transacties
  • Ondersteuning voor mobiele apparaten. Volledig responsive!

Bij Gomotion staan we altijd voor je klaar om je op weg te helpen met een professionele productie. Neem eens een kijkje bij onze cases om te zien wat we allemaal al hebben mogen maken.

Zin om even te sparren?

Neem snel contact met ons op om je wensen te bespreken.

Contact