Sifra Verloskundigen

Sifra Verloskundigen Website voor verloskundigen praktijk

Deskundige begeleiding van enthousiaste verloskundigen

Bij Sifra Verloskundigen in Den Haag is de aan zwangerschap gerelateerde zorg persoonlijk, enthousiast, uiterst compleet en professioneel. Tijdens een zwangerschap komt er ontzettend veel op nieuwe ouders af en verandert er veel. Het is dan ook extra belangrijk om een verloskundige uit te zoeken die goed bij je past. Aan Gomotion de belangrijke taak dit alles goed tot uiting te laten komen in de website. We bouwden een website die naast een schat aan informatie ook de sfeer en het enthousiasme van het team weet over te brengen aan de bezoeker van de website. 

sifra-verloskundigen-01

Webdesign

Frisse en jonge uitstraling

Het kleurenschema combineert twee tinten helder en fris blauw met twee tinten grijs. Dit is een mooi, minimalistisch kleurenschema dat de organisatie een zakelijke maar toch frisse en jonge uitstraling geeft. De fotografie heeft een persoonlijk karakter en straalt warmte uit. De vormen zijn rond en vrouwelijk. Dit zijn allemaal zaken waardoor de website neutraal oogt en de bezoeker van de website zich direct op zijn of haar gemak voelt.

Voor nieuwe ouders is het fijn en erg belangrijk om niet te veel geprikkeld te worden en stress te mijden: het is immers allemaal al spannend genoeg. Door de aanwezige stijl rustig en zacht te houden, draagt de website hieraan bij en staat de professionele, sfeervolle en rustgevende verloskundigenwebsite als een huis.

sifra-verloskundigen-02

Leads

Aandacht voor conversie

De drempel om contact op te nemen met Sifra Verloskundigen moet laag zijn. Nieuwe ouders hebben al genoeg aan hun hoofd en dienstverleners proberen alles om rust te creëren. Te veel vragen stellen tijdens de kennismaking willen we dan ook graag voorkomen. Door het inschrijfformulier klein en toegankelijk te houden, wordt er niet te veel van de bezoeker gevraagd. Door in eerste instantie alleen de hoogst nodige informatie te vragen en in een later stadium de veel uitgebreidere informatie hebben we dit kunnen bewerkstelligen.

En dit levert resultaat op, want de conversie van de website is gestegen. Het aantal online aanmeldingen ten opzichte van de voorgaande website is aanzienlijk toegenomen waardoor Sifra Verloskundigen nog meer ouders kan helpen. 

Enthousiast?

Kom eens langs om over jouw ideeën te praten.

Contact