Lelie zorggroep

Lelie zorggroep Diverse websites voor grote zorgorganisatie met 44 locaties in Nederland

Verpleeghuiszorg, thuiszorg en hulpverlening in gemeenten verspreid over Nederland

Lelie Zorggroep geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland. Met de divisies Agathos, Curadomi en Lelie Zorggroep (wonen zorg en welzijn) biedt Lelie Zorggroep zorg en hulpverlening die past bij haar cliënten én medewerkers. Dit doen ze vanuit de kerndaden: liefdevol, verbindend, daadkrachtig en dichtbij.

leliezorggroep-022

Vacature website

Vind jouw baan in de zorg

Via de website werkenbijleliezorggroep.nl verbinden we zorgverleners met de zorginstellingen Lelie Zorggroep, Agathos en Curadomi. Goed voor de mensen die op zoek zijn naar dankbaar werk. Op deze manier kunnen nóg meer mensen worden voorzien van de broodnodige zorg en aandacht.

Gomotion ontwikkelde een stijlvolle website en heeft deze voorzien van een uitgebreide zoekfunctie. Hiermee wordt het de gebruiker makkelijk gemaakt om de baan van hun dromen te vinden en een helpende hand te bieden.

leliezorggroep-011

Fundraising website

Vrienden maken meer mogelijk

De zorg kan altijd wel een steuntje in de rug gebruiken. Gomotion ontwikkelde een viertal fundraising websites. Op deze websites kunnen mensen gemakkelijk en veilig online doneren aan de diverse projecten en zorghuizen. Of je nou op je computer of op je smartphone zit.

werken-met-waardering

Platform voor het delen van waardering aan mensen in de zorg

Werken met waardering

Gomotion heeft in samenwerking met Bureau Treffend & Co de website voor werkenmetwaardering.nl ontwikkeld om mensen hun waardering te kunnen laten tonen voor medewerkers in de zorg. Dit wordt bereikt door middel van de volgende initiatieven: 

  • Baan met waardering
  • Bus vol waardering
  • Kaartje met waardering

We stellen gebruikers via de website in staat een "kaartje met waardering" te downloaden en te delen. Ook voor deze website hebben wij een uitgebreide zoekfunctionaliteit gefaciliteerd om medewerkers en zorginstellingen aan elkaar te binden.

Enthousiast geworden?

Kom eens praten hoe we jouw site en digitale business in beweging kunnen krijgen!

Go!