Onlineletters

Onlineletters Webshop voor chocoladeletters

Chocoladeletters bestellen voor bedrijven, instellingen en particulieren

De webshop van Onlineletter is een geavanceerde en op maat gemaakte webshop inclusief een voorraadbeheersysteem, uitgevoerd in een vormgeving waar je trek van krijgt. Eenmaal op de site is de onmiskenbare sfeer van het Sinterklaasfeest niet te missen. Met een paar eenvoudige kliks voeg je artikelen toe aan je lijstje. Afrekenen gaat veilig en snel via iDeal middels een koppeling met het betaalplatform van Mollie

onlineletters01d

Productfotografie

Een goede foto zorgt voor betere conversie in je webshop

Productfotografie is een belangrijk onderdeel van deze webshop. De bezoeker heeft niks tastbaars, waardoor het extra belangrijk is dat de productfoto’s goed worden gepresenteerd. De foto's op deze webshop zorgen voor een hoogstaande kwaliteitsbeleving die nodig is om de klant thuis al te 'kunnen laten proeven'.

onlinelettersbestellijstje

Mobile-first

Duidelijker en gebruiksvriendelijker voor bezoekers, makkelijker voor sitebeheerders.

Mobile-first gaat uit van de schermgrootte en performance van een smartphone en dwingt ons tot het maken van scherpe keuzes. Voor overtollige content is op het kleine scherm geen plaats: alleen de essentie van het product blijft over. En omdat we bij responsive design op alle devices exact dezelfde informatie aanbieden, krijg je ook op tablet en desktop een betere website. Duidelijker en gebruiksvriendelijker voor bezoekers; makkelijker voor sitebeheerders.

Enthousiast geworden?

Kom eens praten hoe we jouw site en digitale business in beweging kunnen krijgen!

Go!