Van Gastel Notarissen

Van Gastel Notarissen Organisch zoekverkeer met ruim 600% gestegen.

Professionele corporate website voor Van Gastel Notarissen

Van Gastel Notarissen is een regionaal georienteerd full service notaris kantoor. Bij Van Gastel Notarissen uit Vlaardingen kunt u kiezen voor voordelige standaard akten van het Van Gastel Digitaal pakket of voor een persoonlijke begeleiding en advisering met een op maat gemaakte akte.

vg-5

Klantvraag

Weer beweging krijgen in de online presence

Van Gastel Notarissen zag een daling in het aantal aanvragen via de website. Een goed vindbare en converterende website was noodzakelijk. Van Gastel zocht een partij die de website weer in beweging zou kunnen krijgen: echt een klus voor Gomotion!

Oplossing

Mobile first website met personal touch!

  • We ontwikkelden een nieuwe website die qua structuur en inhoud SEO-technisch optimaal is ingericht voor de zoekmachines, maar die ook beter scoort op het gebied van leadgeneratie.
  • We vertaalden de visuele identiteit van de organisatie naar een onderscheidend en clean webdesign met een duidelijk eigen gezicht door nieuwe fotografie.  
  • De achterliggende techniek is vernieuwd, en draagt nu actief bij aan de online vindbaarheid.
vg-4

Resultaat

Een nummer 1 positie in Google

Het organisch zoekverkeer is ten opzichte van een jaar eerder met ruim 600% gestegen door een gerealiseerde en goed onderhoude nummer 1 positie in Google. Het aantal aanvragen is hierdoor flink toegenomen. 

Enthousiast geworden?

Kom eens praten hoe we jouw site en digitale business in beweging kunnen krijgen!

Go!