SNS Hypotheken

SNS Hypotheken Online aanlevering van declaraties

Factureren van adviesdiensten

Een SNS Hypotheekadviseur helpt woonwensen waar te maken. De adviseur denkt mee en bespreekt hoeveel geld nodig is en welke hypotheek passend is. Het eerste oriëntatiegesprek met de adviseur kost niets. Wil je daarna een hypotheek afsluiten of je hypotheek aanpassen? Dan betaal je voor het advies en voor de afhandeling. 

sns-dossierportal-01

De uitdaging

Snel en gestandaardiseerd declareren

Binnen de SNS organisatie verlenen diverse kantoren dienstverlening op het gebied van de advisering en verkoop van hypotheken. SNS hanteert standaard tarieven voor diverse configuraties van producten en werkt bovendien met een vast netwerk van aangesloten notariskantoren. Gezien het brede aanbod van mogelijkheden, hypotheekproducten en afspraken is het voor het kantoor een heel gepuzzel om de juiste tarieven op de goede manier door te belasten. 

Gomotion ontwikkelde een online portaal om deze processen te stroomlijnen zodat declaraties snel en gestandaardiseerd kunnen worden verwerkt. 

Het resultaat

SNS declaratieportal

Een online portal waarop adviseurs kunnen inloggen om op dossierniveau hun declaraties aan te leveren voor verwerking en incassering. Speciaal uitgedachte funnels verwerken de declaraties via de geldende voorwaarden en afspraken. Het portal is aangesloten op credit management software voor het verdere afwikkelingsproces. 

Enthousiast geworden?

Kom eens praten hoe we jouw site weer in beweging kunnen krijgen!

Go!