HEBI Foundation

HEBI Foundation Webshop voor couveuses in ontwikkelingslanden

Red een leven met eenvoudige middelen

De HEBI-incubator is een eenvoudige, maar zeer efficiënte couveuse voor ontwikkelingslanden die fungeert als een betrouwbare oplossing in de zorg voor premature baby's. De couveuse wordt via de HEBI Foundation beschikbaar gesteld als bouwpakket. Op deze manier is het transport naar afgelegen woongebieden veel eenvoudiger en kunnen er meer mensen mee geholpen worden. De incubator is eenvoudig in elkaar te zetten met instructievideo's die aanwezig zijn op de webshop.

hebi01

Een heuse hybride

Een webshop met bakken informatie

De nieuwe website van de HEBI Incubator moest een informatieve webshop worden. Een webshop die naast het aanbod van de HEBI Incubator en bijbehorende medische hulpmiddelen de websitebezoeker ook een hoop relevante informatie weet te bieden. Dit alles in de vorm van teksten en video's op speciaal ingerichte pagina's.

Wij hebben dit gefaciliteerd door een snelle, responsive en vooral veilige webshop te ontwikkelen. Bezoekers kunnen gemakkelijk afrekenen in de webshop en worden voorzien van alle benodigde informatie op de diverse pagina's op de website. Voor de klant is vrijwel alles op de website middels het ingebouwde CMS gemakkelijk zelf aan te passen. Prima gebruiksoptimalisatie dus voor zowel de websitebeheerder als de uiteindelijke klant.

Alles in één lijn

Een mooi design gebaseerd op de bestaande huisstijl

Tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website van de HEBI Incubator, hebben we de sterke en reeds bestaande huisstijl van de HEBI Foundation aangehouden. Het resultaat is een informatieve webshop met een uitstraling die in lijn is met de waarden waar de HEBI Foundation voor staat. Behulpzaam, zorgzaam en vooral eerlijk. De website geeft de bezoeker verder een geoptimaliseerde ervaring op mobiele apparaten zonder in te leveren op kwaliteit. Precies zoals dit van een website verwacht wordt vandaag de dag. Of je dus hulp wilt bieden via je computer, iPad of mobiele telefoon, via de HEBI Foundation kan dit op een fijne en veilige manier. Het is een veilige, responsive en stijlvolle webshop geworden met bakken aan informatie.

Enthousiast?

Kom eens langs om over jouw ideeën te praten.

Contact